Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Én márpedig meghódítok egy skorpiót, de hol keressem?

2011.05.18

A halak és skorpió ösztönösen keresik egymást, mégsem sikerül megtalálniuk a másikat. Vajon hány skorpió jött már el előttem az utcán és nem vettem észre? Egy skorpió srácot ismerek, akárhányszor rámnéz, a lelkem mélyéig hat a pillantása, és mintha ismerné az egész lényemet. Sokszor mintha szavak nélkül is megértenénk egymást. Vajon igaz? Vagy csak a szerelem gondolatába vagyok szerelmes? Nem tudom. Javíthatatlan örök álmodozó vagyok. :D

skorpio.jpgA skorpió férfinak a szexuális kísértések nem okoznak neki gondot és lelkiismeret-furdalást, ugyanakkor mélyen vágyik egy életre szóló kapcsolatra, amelyben partnerének szeretetet, odaadást és biztonságot akar nyújtani. Szereti a végleteket; egyaránt szüksége van a vad erotikára, és a gyengéd, becéző szavakra is.

Párját tudatosan választja, tudja, milyen partnert akar. Elvárásai nagyon magasak, mivel a tökéleteset keresi, és amíg meg nem találja az igazit, sok nő szívét töri össze. Az ideális társ számára, az a nő lehet, aki vonzó és nőies, és rendelkezzék kellő intellektussal, így partnere még inkább becsülni fogja. És ami legalább ennyire fontos, hogy szexuálisan túlfűtött legyen, akkor tartósabb maradhat a kapcsolat.

De nem árt, ha feleségként, társként egy kicsit süket és vak is lesz, hogy társa kalandjait képes legyen nyugodt szívvel, hűvös fejjel elviselni. Mert a Skorpió férfi nem igazán hűséges típus, viszont annál sokkal jobban irigy és féltékeny. De ha rálelt, az igazi szerelemre, akkor az örök hűségre törekszik!A Skorpió-férfi nem szeret, ha manipulálni, vagy megváltoztatni akarják, ha változni szeretne, akkor azt nem mások kedvéért teszi, hanem saját magáért, már ha egyáltalán szeretne változni. A dinamizmus és a szenvedély a kivételes sajátossága, érzései intenzívek és sokszínűek.

A Skorpió férfi zárkózott és titokzatos, de a férfiasságával szívesen kérkedik. Született csábító, szenvedélyes és gátlástalan. Minden alkalmat megragad, hogy kapcsolatot létesítsen. Keresi, halmozza a szerelmi kalandokat, ahol szívesen kamatoztatja magnetikus erejét, de azt sokáig gondosan rejtegeti, hogy mennyire mélyen és őszintén tud igazából szeretni.

A Skorpió férfi nagyon szexis, külseje megnyerő, a legtöbb nő a lábai előtt hever. A Skorpió férfi kettő alaptípusba sorolható, az egyik, akinek sovány az arca és a végtagjai hosszúkásak, az orra kissé hajlott. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Mind a kettő típus esetében a tekintet a legfeltűnőbb, amely mély, tüzes és mágnesként vonzza a tekintetet. De mindenképpen erős reakciókat vált ki az emberekből, vagy azonnal taszítja, vagy azonnal vonzza őket.

És milyen a halakkal való kapcsolata?

Szerelmük életre szóló, romantikus szerelem. Meglátják egymásban az apró kis szeretni való részleteket, és imádják ezeket. Nagyon sokat vannak együtt, nagyon ragaszkodnak egymáshoz. A Halak csodálja a Skorpió magával ragadó, szenvedélyes egyéniségét, a Skorpió pedig szereti a Halak határtalan fantáziáját, lelki mélységét, érzékenységét. Azért is jó a Halak és a Skorpió párosa, mert víz jegyek lévén olyan érzékenyek, hogy azonnal képesek megérezni a másik legapróbb hangulatváltozását, a legkisebb lelki rezdüléseit. Nagyon könnyen ráéreznek a másik rossz hangulatára, és azonnal próbálnak javítani a helyzeten. A Halak és a Skorpió kapcsolatában nem ritka az érzelmi zsarolás egyik részről sem. A Skorpió féltékenységével és birtoklási vágyával próbálja kordában tartani a változékony Halakat, aki bizony hajlamos elcsábulni. A Halak pedig, saját gyengesége és sebezhetősége felemlegetésével próbál bűntudatot ébreszteni a Skorpióban, mikor valami nem neki tetsző dolgot csinál. A szerelem múltával mindketten nagyon erős szeretetet éreznek a másik iránt, kicsit mindig szerelmesek is maradnak.

A Skorpió lesz az irányító, még akkor is, ha a Halak más gondol. Testi szerelmükben is megnyilvánul a szeretet, a szenvedély, nagyon hamar egymásra hangolódnak. Nincsenek tabuk előttük.
Nagyon jól kijönnek egymással a mindennapokban. Mindketten víz jegyűek, azaz érzelmi motiváltságúak. Nagyon szoros érzelmi kapcsolat alakul ki közöttük, a Halak csodálja a Skorpió határozottságát és eltökéltségét, a Skorpió, cserébe a csodálatért, mindenben segít a kis elvarázsolt Halaknak. Ha barátok, szeretnek mindent együtt csinálni, és nemigen vonnak be másokat a társaságukba. Igazi testi-lelki barátok, mindent megosztanak a másikkal, fiatalabb korban nincs nap, hogy ne keresnék a másikat. Később is megmarad ez a szoros lelki kapocs köztük, barátságuk mindig életre szóló és bensőséges lesz, akkor is, ha évekig nem tudnak találkozni egymással.

A Skorpiónak türelmesnek kell lennie a Halak változékony és szétszórt természetével kapcsolatban, a Halaknak pedig vigyáznia kell, ne engedje át magát teljesen a Skorpió kénye-kedvének, ne csináljon mindent úgy, ahogy a Skorpió akarja. Különben a Skorpió hajlamos a kelleténél jobban eluralkodni a kapcsolaton, és túlságosan irányító és domináns szerepet játszani, ami a Halak energiájának és önbizalmának nem fog jót tenni.